Известие

Collapse
No announcement yet.

радиатор на климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• радиатор на климатроника

Онзи ден ходих да ми зареждат фреон и се оказа, че радиаторчето е спукано. Преди няколко месеца свалях предната броня да я лепят и после при качването и едно от винтчетата е пробило мн малко в радиатора. Да ви попитам има ли шанс да се завари и къде в София може да го направя ? Ходих днес до един сервиз където заваряват такива работи ама ми казаха, че машината им е била за по голями дупки.
    ALFA 166 2.4JTD 170HP 99'
    Hyundai Accent 1.3 98'

Отиди ако ти е близко..до кино Арена Запад.До паркинга има сервиз за хладилна техника и автоклиматици.Ще го свалят и ще го залепят.Пред мен на 145-ца за около 4 часа го залепиха.Успех
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Вероятно в сряда ще отида до там Мерси много М/у другото можеш ли да ми кажеш за какви пари говорим горе долу ?
      ALFA 166 2.4JTD 170HP 99'
      Hyundai Accent 1.3 98'

Comment

Съжалявам не ми бе удобно да питам
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от hitlol Покажи съобщение
          Вероятно в сряда ще отида до там Мерси много М/у другото можеш ли да ми кажеш за какви пари говорим горе долу ?
          Моя го заваряха преди три дена.Три дупки.Две стари и една нова от ВИДИЯ-Колега.Много внимавай кой заваря.Супер е прецизна работа.Тръбичките са тънки като вестник.А в тях има 20 атмосфери налягане.Другото лошо е че неса две главни от двете страни и за тях хванати останалите средни,а една цяла и е навита последователно.Аз съм от Добрич.Майстора се кръсти(без майтап) след заваркит екато стана.Не успя да си повярва сам.Неговия бил същия и с една дупка само но не станал.Взема ми 30 лева.Ако ти искат повече ходи при Никола Николов от Казичене около 150 лева иска-за перфектен радиатор.
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Темата е малко стара ама имам проблем с предният радиатор на климата. Явно от там изпуска по малко фреон. С едно приятелче с търсачката излезе че е от там но го хваща в средно положение значи дупката е супер малка. Ще ходя и при майстора който го пълни да гледа и той с лампата. Въпроса ми е от къде излиза радиаторчето. Трябва да сваля гредата от горе или отдолу излиза. И заслужава ли си ремонта.

Поздрави
            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

за лепене взимат 10-20 лв
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

Заслужава си единствено ако не си купиш нов от магазина.Все пак втора употреба си имаш вече.Тъй че ако не е много зле и за разумна цена в твоя град го запоят,действай.

Comment

Да напиша какво съм свършил. Предният радиатор е здрав. Държи на 40 атм. Другият също. Фреона обаче изчезва отнякъде. Сега мисля да сменя О - пръстените отпред на радиатора и горе под пластмасите. Ако има и другаде кажете. Започна да ми писва от този климатик. Дайте идеи. Гледахме го с лампата за контрастно вещество не се вижда никъде. За около 2 месеца изчезва.

Поздрави
                  алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                  алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Пробвайте пак с 'дрегера' - струва ми се по-полезно от оцветител...
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Често пъти газта се губи от уплътнението на оста на компресора.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                        Да напиша какво съм свършил. Предният радиатор е здрав. Държи на 40 атм. Другият също. Фреона обаче изчезва отнякъде. Сега мисля да сменя О - пръстените отпред на радиатора и горе под пластмасите. Ако има и другаде кажете. Започна да ми писва от този климатик. Дайте идеи. Гледахме го с лампата за контрастно вещество не се вижда никъде. За около 2 месеца изчезва.

Поздрави
                        Сменете игличките.
                        sigpic
                        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                        X