Онзи ден ходих да ми зареждат фреон и се оказа, че радиаторчето е спукано. Преди няколко месеца свалях предната броня да я лепят и после при качването и едно от винтчетата е пробило мн малко в радиатора. Да ви попитам има ли шанс да се завари и къде в София може да го направя ? Ходих днес до един сервиз където заваряват такива работи ама ми казаха, че машината им е била за по голями дупки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
радиатор на климатроника
Collapse
X
-
Отиди ако ти е близко..до кино Арена Запад.До паркинга има сервиз за хладилна техника и автоклиматици.Ще го свалят и ще го залепят.Пред мен на 145-ца за около 4 часа го залепиха.Успехsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Първоначално публикувано от hitlol Покажи съобщениеВероятно в сряда ще отида до тамМерси много
М/у другото можеш ли да ми кажеш за какви пари говорим горе долу ?
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Темата е малко стара ама имам проблем с предният радиатор на климата. Явно от там изпуска по малко фреон. С едно приятелче с търсачката излезе че е от там но го хваща в средно положение значи дупката е супер малка. Ще ходя и при майстора който го пълни да гледа и той с лампата. Въпроса ми е от къде излиза радиаторчето. Трябва да сваля гредата от горе или отдолу излиза. И заслужава ли си ремонта.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Заслужава си единствено ако не си купиш нов от магазина.Все пак втора употреба си имаш вече.Тъй че ако не е много зле и за разумна цена в твоя град го запоят,действай.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Да напиша какво съм свършил. Предният радиатор е здрав. Държи на 40 атм. Другият също. Фреона обаче изчезва отнякъде. Сега мисля да сменя О - пръстените отпред на радиатора и горе под пластмасите. Ако има и другаде кажете. Започна да ми писва от този климатик. Дайте идеи. Гледахме го с лампата за контрастно вещество не се вижда никъде. За около 2 месеца изчезва.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеДа напиша какво съм свършил. Предният радиатор е здрав. Държи на 40 атм. Другият също. Фреона обаче изчезва отнякъде. Сега мисля да сменя О - пръстените отпред на радиатора и горе под пластмасите. Ако има и другаде кажете. Започна да ми писва от този климатик. Дайте идеи. Гледахме го с лампата за контрастно вещество не се вижда никъде. За около 2 месеца изчезва.
Поздравиsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment